Ενοικίαση στη Φολέγανδρο με τη RAC ΑΕ με αχτύπητες τιμές, φιλική εξυπηρέτηση και ποιότητα. Κάντε κράτηση τώρα για να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας. Χωρίς πιστωτική κάρτα.

Φολέγανδρος ή Πολύκανδρο, ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, που βρίσκεται ανατολικά του το νησί της Μήλου και νοτιοδυτικά του νησιού της Σαντορίνης, βρίσκεται 102 μίλια από τον Πειραιά.

Η πρωτεύουσα του νησιού είναι η χώρα, χτισμένη στην ανατολική πλευρά του νησιού σε ύψος 200 μέτρων σε ένα χωριό προστατευμένη μέσα στα τείχη του κάστρου. Το επόμενο χωριό είναι η Άνω Μεριά, όπου με ένα buggy ή scooter οι επισκέπτες της RAC ΑΕ επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ταξίδι στο έπακρο. Αυτό είναι το πιο γραφικό μέρος του νησιού όπου οι κάτοικοι ασχολούνται με τη γεωργία και έχουν δημιουργήσει τις περιβόητες "θυμωνιές" για την προστασία των καλλιεργειών τους. Με ένα αυτοκίνητο της RAC ΑΕ, οι επισκέπτες να φθάνουν με ασφάλεια και να απολαύσετε το ταξίδι στο χωριό Πετούσης και φυσικά στο Καραβοστάσι, που είναι το λιμάνι του νησιού. Είναι ένα βραχώδες νησί με απότομους γκρεμούς, όπου στην αρχαία Ελλάδα λεγόταν "σιδήρου" λόγω του εδάφους. Οι παραλίες έχουν την ίδια μορφολογία με πλούσια εναλλαγή των ακρωτήρια, όρμους και παραλίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισκεφθείτε με το αυτοκίνητο, μηχανή ή μπάγκι από RAC ΑΕ Ενοικιάσεις αυτοκινήτων αρκετές παραλίες όπως στον κόλπο του Αγίου Γεωργίου, Αγκάλη ή βαθιά Καραβοστάσι, Λιβάδι, το μαγειρείο του Αγίου Νικολάου, Φύρα και άλλες πολλές παραλίες. Με κάθε όχημα της RAC Α.Ε οι επισκέπτες μπορείτε να κάνετε τον γύρο της όμορφης Φολεγάνδρου γρήγορα με ασφάλεια και οικονομία.

Οι παρακάτω θέσεις ενοικίασης είναι διαθέσιμες για ενοικίαση αυτοκινήτου σε Φολέγανδρος

Μπείτε στο group μας στο Facebook και γνωρίστε προσωπικό μας, πείτα μας τις απόψεις σας και απολαύστε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές που ανακοινώνονται τακτικά.